CHP Milletvekili Aygünün serbest bırakılması (1)

CHP Milletvekili Aygünün serbest bırakılması (1) -Başbakan Yardımcısı Arınç: -Bu akşam saatlerinde değerli milletvekilimizin ailesine kavuşmuş olmasından gerçekten büyük sevinç duyduk. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun diyorum. C


BURSA (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygünün serbest bırakılmasına ilişkin, Bu akşam saatlerinde değerli milletvekilimizin ailesine kavuşmuş olmasından gerçekten büyük sevinç duyduk. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun diyorum. CHP Genel Başkanına da, camialarına da, Tunceliye de büyük geçmiş olsun diyorum dedi.
     Bülent Arınç, partisinin il başkanlığınca Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
     Arınç, programda yaptığı konuşmada, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygünün serbest bırakılmasıyla ilgili şunları kaydetti:
     Neden kaçırdı, niye onu kaçırdı, neden Tuncelide bu olay oldu size 20 tane senaryo söyleyebilirim. Ama onun zamanı değil. Önemli olan milletvekilimizin belki de sadece propaganda amaçlı özgürlüğünden mahrum edilmesi hepimizi fevkalade üzmüştür. Bu akşam saatlerinde değerli milletvekilimizin ailesine kavuşmuş olmasından gerçekten büyük sevinç duyduk. Yolda öğrendim kendisine ve ailesine geçmiş olsun diyorum. CHP Genel Başkanına da, camialarına da, Tunceliye de büyük geçmiş olsun diyorum. Terörün ulaştığı en çirkin noktayı göstermesi bakımından seçilmiş bir milletvekilini, milletin oyunu parlamentoda temsil eden bir siyasetçinin zorbalıkla, silah gücüyle özgürlüğünden alıkonulması artık terör örgütünün cinnet derecede eylem yapabildiğini gösteriyor. Belki de sonları geliyor. Çünkü bu noktaya kadar gelmiş olmak, artık sona yaklaşmış olmakla da birlikte düşünülebilir.
     (Sürecek)
    
     Muhabir: Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber CHP Milletvekili Aygünün serbest bırakılması (1) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER