CHP Milletvekilleri Trabzonda

CHP Milletvekilleri Trabzonda -Kente gelen CHPli 6 milletvekili, ilçelerde çeşitli temaslarda bulunuyor


TRABZON (A.A) - CHPli 6 milletvekili, çeşitli temaslarda bulunmak için Trabzona geldi.
     CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Ordu Milletvekili İdris Yıldız ve Samsun Milletvekili İhsan Kalkavanın yer aldığı heyet, karayolu ile Trabzona geldi.
     Beşikdüzü ilçesinde partililer tarafından karşılanan heyet adına konuşma yapan Canalioğlu, çözüm sürecini eleştirerek, "75 milyon ikna edilmeye çalışılıyor ancak dağdaki 2 bin kişilik teröristi ikna edemiyorlar. Elbette ki ülkemizde barış, huzur, sağlık, dirlik ve beraberlik olsun, çatışma, terör olmasın, ülke ekonomik yönden kalkınsın. Bunu en fazla isteyen partimiz ve mensuplarıdır" dedi.
     Canalioğlu, açılım konusunda kaygıları olduğunu belirterek, "Biz diyoruz ki bu açılım yapılıyor. Peki bu barışın arkasında vaat edilen neler- Bunlar açıklansın. Akil insanlar bölgeyi geziyor, bunlar 75 milyon insanı ikna etmeye çalışıyorlar, dağdaki teröristi ise ikna edemiyorlar. Madem o kadar gücünüz var, gidin onları ikna edin, adalete teslim edin. Gereken yapılsın. Biz bunun arkasındayız" diye konuştu.
     Heyette yer alan milletvekilleri Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Vakfıkebir, Tonya, Düzköy ve Akçaabat ilçelerinde halkla bir araya gelerek çeşitli temaslarda bulundular.
     Öte yandan CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürkün de kente gelerek temaslarda bulunacağı öğrenildi.
    
     Muhabir: Muhammet Taş
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber CHP Milletvekilleri Trabzonda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER