CHP milletvekilleri Trabzonda

CHP milletvekilleri Trabzonda -Çeşitli illerden gelen CHP milletvekileri, Trabzon ve ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi


TRABZON (A.A) - CHPli bazı milletvekilleri, Trabzon ve ilçelerini gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.
     CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu ve beraberindeki İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Ordu Milletvekili İdris Yıldız, Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoçun yer aldığı heyet, Meydan Parkında vatandaşlarla sohbet etti.
     Burada heyet adına konuşan Canalioğlu, Türkiyenin gündeminde anayasa değişikliği ve "sözde açılım" konularının yer aldığını belirterek, "Milli bütünlüğe, vatanın bölünmez bütünlüğüne, kardeşliğe, huzura, ekonomik yönden güçlenmesine karşı değiliz. Biz bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumak için yollardayız" diye konuştu.
     Canalioğlu, Türk milleti olarak etnik kimliğe asla karşı olmadıklarını, etnik kimliklerin, insanların şerefi olduğunu ifade ederek, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Alevisi, Sünnisi, birlikte mücadele ederek Kurtuluş Savaşını kazandıklarını anlattı.
     Milletvekili Celal Dinçer de Türkiyenin karanlığa sürüklenmek istendiğini savunarak, "Kötü, karanlık gidişi, art niyetli insanların yapmak istediklerini sizlere anlatacağız" dedi.
     Milletvekilleri daha sonra Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Vakfıkebir, Tonya, Düzköy ve Akçaabat ilçelerine giderek, burada vatandaşlarla bir araya geldi.
    
     Muhabir: Tuğba Yardımcı Mısır / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber CHP milletvekilleri Trabzonda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER