CHP Muğla Teşkilatı iftarda buluştu

CHP Muğla Teşkilatı iftarda buluştu


MUĞLA (A.A) - CHP Muğla Teşkilatı üyeleri iftarda bir araya geldi.
     CHP İl Başkanlığı tarafından Karabağlar Yaylasındaki bir restoranda düzenlenen iftarda konuşan CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Türkiyenin tehlikeli bir süreçte olduğunu söyledi. Dış politikanın sırat köprüsünden geçmeye benzediğini anlatan Aldan, ülkenin içinde bulunduğu durumdan CHP olarak tedirgin olduklarını dile getirdi.
     Milletvekili Aldan, terör eylemlerinin artmasının normal olmadığını ve Türkiyenin bir şeylere hazırlanmaya çalışıldığını belirterek, Ülkenin en büyük sorunu olan terör olayını iktidar çözemedi. Biz bu konuda iktidar muhalefet ayrımı içerisinde değiliz. Bu konunun çözümü için iktidara yardım etmeye hazırız dedi.
     CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk ise Türkiyenin dün 6 şehidini toprağa verdiğini hatırlattı. Ülkenin üzerinde oynanan kanlı oyunlarla vatan evlatlarının şehit düşürüldüğünü ifade eden Öztürk, İktidar, muhalefetten gelen sesleri duymazdan geliyor. Yaptığı yanlış politikalarla ülke büyük yaralar alıyor. Hükümetin bir an önce bu işe bir çare bulması gerekiyor diye konuştu.
     İftara, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar, Belediye Başkan Vekili Yavuz Kayı ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber CHP Muğla Teşkilatı iftarda buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER