CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir:

CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir: -Acaba Sivasta, Yozgatta AKPye oy vermiş yurttaşlarımız, Türkiyenin iktidar eliyle bir bölünme eşiğine getirilmiş olmasına tepki koyacak mı-


YOZGAT (A.A) - CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, Acaba Sivasta, Yozgatta AKPye oy vermiş yurttaşlarımız Türkiyenin iktidar eliyle bir bölünme eşiğine getirilmiş olmasına tepki koyacak mı- dedi.
     Özdemir, partisinin Yozgat İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti tarif edilirken kullanılan demokratik, laik ve hukuk devleti ifadelerinin hiç birinin bugün ayakta kalmadığını öne sürdü.
     Anayasanın, Türkiyenin bir ulus devleti, bir üniter yapısının olduğunu ifade ettiğini vurgulayan Özdemir, Şimdi önümüze konulacak bölünme anayasasıyla birlikte Türkiye nasıl bölünecek. Sayın Başbakan, hayalinde tek şey var, ne pahasına olursa olsun başkanlık sistemini getirmek. Acaba Sivasta, Yozgatta AKPye oy vermiş yurttaşlarımız Türkiyenin bugün iktidar eliyle bir bölünme eşiğine getirilmiş olmasına tepki koyacak mı- diye sordu.
     CHP İl Başkanı Onur Kaytan da Türkiyenin ayrıştırıcı siyasetten ziyade birleştirici bir siyaset izlemesi gerektiğine inandığını vurguladı.
    
     Muhabir: Ömer Sarı
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER