CHP Somada Parti Okulu eğitime başladı

CHP Somada Parti Okulu eğitime başladı


MANİSA (A.A) - CHP Genel Merkezi tarafından yürütülen proje kapsamında Soma ilçe başkanlığı bünyesinde oluşturulan Parti Okulunda eğitimlere başlandı.
     CHP Parti Okulunun açılışına Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Ada, Aytaç İşen, Eğitimci Ayşe Uncu, Uğur Sidal, Soma İlçe Başkanı Murat Bayramoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
     CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, açılışta yaptığı konuşmada, eğitim çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade ederek, şunları söyledi:
     Bu eğitimler aralıksız devam edecek. Hepinizden beklediğimiz bu eğitimin üç ana temeli olan Duyarlılık, Devamlılık ve disiplin kurallarında bu üç sorumluluk bilincini de yüreğimizde taşıyan hem kendimize karşı taşıyan sorumluluklarımızı hem de aile ve çocuklarımıza karşı sorumluluklarımızı ve Ülkemize karşı sorumluluklarımızı yerine getiren yurttaşlar olarak Ülkemizin ve Mustafa Kemal Atatürkün bize emanet ettiği ve bizlerinde o emaneti çocuklarımıza daha güçlü büyük, Zengin, Özgür ve mutlu bir Türkiye bırakma gibi bir sorumluluklarımız var. "2014 Manisa bizim" sloganı ile yola çıktık ve Somada dahil olmak üzere bir yerde Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını Belediyelere dikeceğiz.
    
     Muhabir: Soner Övümlü
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber CHP Somada Parti Okulu eğitime başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER