CHP Tunceli Milletvekili Genç:

CHP Tunceli Milletvekili Genç: -Ülkemizin bölünmesine, parçalanmasına ve 90 yıllık cumhuriyetin yok edilmesine seyirci kalmamak için her tarafı geziyoruz


ZONGULDAK (A.A) - CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Ülkemizin bölünmesine, parçalanmasına ve 90 yıllık cumhuriyetin yok edilmesine seyirci kalmamak için her tarafı geziyoruz dedi.
     Genç, partisinin Ereğli ilçe başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurulduğu günden bugüne kadar ülkeyi parçalamaya çalışanların olduğunu iddia etti.
     Türkiyeye ihanet eden kadrolarla meşru yollarla mücadele etmek zorunda olduklarını öne süren Genç, Meşru yollarla mücadele etmenin en önemli yolu da seçimden geçiyor. Ülkemizin bölünmesine, parçalanmasına ve 90 yıllık cumhuriyetin yok edilmesine seyirci kalmamak için her tarafı geziyoruz. Vatandaşlarımızın ayaklarına gidiyoruz. Parti teşkilatlarımız zaten bilinç içerisindedir diye konuştu.
     Bir gazetecinin Çözüm süreciyle ilgili CHPnin ne gibi bir tavır alacağı sorusuna Genç, CHP tavrı alıyor. Bir ihmalkarlığımız yok. İhmalkarlık şuradan kaynaklanıyor. Mücadelemiz basına intikal etmiyor. Ortada bir hükümet var. Bu hükümet devletimizi parçalamak ve bölmek için özel görevli bir hükümettir dedi.
     Kamer Genç, CHP sine-i millete dönse şeklindeki soru üzerine ise Partimiz 2005-2006 yıllarında 3 gün meclisi boykot etti. O 3 gün içerisinde 26 tane kanun çıkardılar. Kimse bir şey söyledi mi- Sine-i millete dönersek başbakan ortalığı daha da boş bulur ve istediğini yapar diye cevapladı.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber CHP Tunceli Milletvekili Genç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER