CHP Yozgat İl Başkanı Kaytandan

CHP Yozgat İl Başkanı Kaytandan terör konusunda birliktelik çağrısı


YOZGAT (A.A) - CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, bütün siyasal partilerde terör sorununu çözmek için kafa yoracak, bilgili, birikimli çok sayıda milletvekili olduğunu belirtti.
     Kaytan, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde artan terör eylemleri sonucunda verilen şehitlerden dolayı vatandaşın yüreğinde kırgınlık ve öfke olduğunu kaydetti.
     CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun siyasetçilerin terör konusunda üstüne düşen görevleri yapması gerektiğini defalarca söylemesine rağmen hiçbir siyasi partinin terör sorunu çözmek için net bir ifade ortaya koymadığını savunan Kaytan, şunları anlattı:
     Niye biz bir araya gelmiyoruz, bir araya gelip konuşmuyoruz- Vatandaşın acıları olduğu zaman gidiyoruz da acıların bitmesi için niçin çaba harcamıyoruz- CHP olarak biz bir şey söyledik, bir adım attık. Bizim attığımız adımdan kimse rahatsızlık duymasın. Biz vatandaşın terör konusunda yaşadığı acıları bitirmek istiyoruz, sonlandırmak istiyoruz. TBMMde tüm partilerin bir araya gelerek çözüm aramasını istedik. AK Parti ve MHP kabul etmedi. Ben eminim ki her siyasal parti de bu sorunu çözmek için kafa yoracak, bilgili birikimli çok sayıda milletvekilimiz var. Bir araya geliriz, bu soruna çözüm buluruz.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Ömer Sarı / Hakan Can Şahin
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber CHP Yozgat İl Başkanı Kaytandan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER