Çiftçilere indirimli sağlık hizmeti

Çiftçilere indirimli sağlık hizmeti


AYDIN (A.A) - Aydının Sultanhisar ilçesindeki Özel Aydın Kent Hastanesi ile Sultanhisar Ziraat Odası arasında yapılan protokolle oda üyelerine ve aile yakınlarına indirimli genel sağlık kontrolü hizmeti verilecek.
     Sultanhisar Ziraat Odası Başkanı Bilal Tarhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, protokolle çiftçilerin ve ailelerinin, sağlık güvencesi olsun olmasın, SGKye borcu olsa dahi hizmetten yararlanabileceğini söyledi.
     Tarhan, "Normal check up ücretinin yüzde 25i kadar ödeyecek olan üyelerimizin hastaneye ulaşımını da sağlayacağız" dedi.
     Özel Aydın Kent Hastanesi Başhekimi Şeyda Sönmez ise, "Check upın Türkçe karşılığı, sağlıklı kişi taramasıdır. Amacı, hastalıklar ortaya çıkmadan önce erken teşhis ve tedavidir. Çok yoğun tempoda ve özveriyle çalışan çiftçilerimiz ve aile yakınlarının meslek hastalıklarının erken teşhisi ve tedavisi amacıyla planlanan check up kapsamında her türlü hizmeti vereceğiz. Erken teşhisle tedavisi mümkün olabilen hastalıkların önlenmesini sağlayacağız" diye konuştu.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Çiftçilere indirimli sağlık hizmeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER