Cihan Haber Ajansı Gündemi


-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mali Cumhurbaşkanı İbrahim Ebubekir Kitta'yı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda karşılayacak. Başbaşa, heyetler arası görüşme, anlaşmaların imzası sonrası ortak basın toplantısı düzenlenecek. Erdoğan, Mali Cumhurbaşkanı Kitta onuruna Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda akşam yemeği verecek. (16.00-16.15-17.00-18.00-19.00-Ankara)

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin MYK ve MKYK toplantılarına katılacak. (14.30-Ankara)

POLİTİKA

-TBMM'de MHP, AK Parti, HDP ve CHP parti grup toplantıları yapılacak. (10.30-11.15-12.30-13.30-Ankara)

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AB Nehir Havzaları Yönetim Planlarının Hazırlanması Projesi'nin açılış toplantısına katılacak. (09.30-Ankara)

-AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, resmi temaslarda bulunmak üzere ABD'ye gidecek. (13.35-
İstanbul)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak Ayı Tüketici Fiyat Endeksi ile Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi'ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

-Yunanistan Başbakanı Alexis Çipras, İtalyan meslektaşı Matteo Renzi ile buluşacak. İki lider, Avrupa'da ekonomik kriz ve işbirliği yollarını görüşmek üzere bir araya gelecek. (Roma)

- İtalya'nın yeni Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella, mecliste yemin ederek görevine başlayacak. (Roma)

-Uluslararası Adalet Divanı, Hırvatistan ve Sırbistan'ın birbirlerine karşı soykırım suçlamasıyla açtıkları davalarla ilgili kararını açıklayacak. (Lahey)

GÜNCEL

-Gezi Parkı protestoları sırasında Hatay'da hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in davası Balıkesir Adliyesi'nde görülmeye devam edilecek. (09.00-Balıkesir)

-Edirne'deki sel taşkınıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Edirne)

-Birleşik Metal İş Sendikası üyesi işçiler, 7 il ve bazı ilçelerde AK Parti binalarına yürüyüş yapacak.

-Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2013 yılında açılışı yapılan Türkiye'nin ilk Afet Eğitim Merkezi şiddetli lodosa dayanamadı. 15 milyon liraya mal olan binanın dış cephe kaplaması yerle bir oldu. (Bursa)

-Yeşilay Genel Başkanı M. İhsan Karaman, uyuşturucu bağımlılığında rehabilitasyon ve danışmanlık hizmeti vermek için kurulan Yeşilay Eğitim ve Danışmanlık Merkezi'nde (YEDAM) görev yapacak uzmanların eğitimleriyle ilgili programa katılacak. (09.30-İstanbul)

SPOR

Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor-Trabzonspor, İstanbul Başakşehir-Kardemir Karabükspor, Fenerbahçe-Bayburt Özel İdare (Manisa-İstanbul-İstanbul-18.00-15.30-20.00)


CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER