Cihanbeylide, Büyükşehir Yasasına Hazırlık çalıştayı

Cihanbeylide, Büyükşehir Yasasına Hazırlık çalıştayı


KONYA (A.A) - Cihanbeylide AK Parti Konya Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından, Büyükşehir Yasasına Hazırlık çalıştayı düzenlendi.
     TBMM İdare Amiri ve Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, AK Parti Cihanbeyli Teşkilatında düzenlenen programda yaptığı konuşmada, AK Partinin sorunlara her zaman çözüm ürettiğini ve Büyükşehir Yasasını ciddi manada önemsediğini söyledi.
     AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ise Büyükşehir Yasasının uygulanmasına yönelik başlatılan çalıştayların devam edeceğini belirtti.
     Konyanın diğer illere örnek olma zorunluluğunun bulunduğunu ifade eden Türkmenoğlu, Hep beraber bu işin ciddi anlamda verimini artırmak ve o yasayı hakkıyla uygulayabilmek adına yapılan çalışmalar sürekli devam ediyor diye konuştu.
     Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Ali Önal da ilçe hakkında bilgiler vererek, ilçe merkezinin, beldelerin ve köylerin genel sorununundan bahsetti.
     Toplantıya, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Altınekin Belediye Başkanı Ali Poçan ve belde belediye başkanları katıldı.
    
     Muhabir: Ramazan Can / Ayşe Şensoy
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Cihanbeylide, Büyükşehir Yasasına Hazırlık çalıştayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER