Çınarcık Belediye Başkanı Erdoğan:

Çınarcık Belediye Başkanı Erdoğan: -Bu yaz sezonunda 1 milyon turisti ilçemizde ağırlayacağımızı tahmin ediyoruz


YALOVA (A.A) - Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, Bu yaz sezonunda 1 milyon turisti ilçemizde ağırlayacağımızı tahmin ediyoruz dedi.
     Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaz sezonunun ilçede hareketli geçmesini beklediklerini söyledi. İlçenin yaylaları, şelaleleri ve denizi ile Marmara Bölgesinde eşime az rastlanan bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Murat Erdoğan, şöyle konuştu:
     Yalova nüfusu 200 bin. Ancak Çınarcık ilçesinde sadece hafta sonlarında 300 bin nüfus oluyor. Bu yaz sezonunda 1 milyon turisti ilçemizde ağırlayacağımızı tahmin ediyoruz. Belediye olarak bu yoğunluğa cevap vermek için tüm hazırlıklarımızı tamamladık
     Başkan Erdoğan, kış döneminde kalıcı nüfusun 25 bin civarında olduğunu ve buna göre İller Bankasından pay aldıklarını da sözlerine ekleyerek Bu bizim yıllarca sıkıntı yaşadığımız bir durum. 25 bin nüfusa göre pay alıp, 25 bin nüfus için belirlediğimiz personel, yazın 300 bin kişiye hizmet veriyor. Buna rağmen yaz döneminde belediye personelimizle canla başla çalışıp ilçemizin dört bir yanına hizmet vermeyi sürdürüyoruz dedi.
     (NG-HRN)
<< Önceki Haber Çınarcık Belediye Başkanı Erdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER