Çinenin bazı köylerindeki tapu sorunu

Çinenin bazı köylerindeki tapu sorunu -AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç: "İnşallah kısa süre içinde vatandaşlarımızın bu mağduriyetlerini ortadan kaldıracağız"


AYDIN (A.A) - AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Çinenin bazı köylerindeki vatandaşlarının tapu mağduriyetlerini gidereceklerini söyledi.
     Partisinin Çine İlçe Danışma Kurulu toplantısında konuşan Kılınç Türkiyede iki yerde tapu sorunu yaşandığını ve bu yapılan hatanın kendilerinin kucağına düştüğü belirterek "Türkiyede Karaman ve Çinedeki bazı köylerde bu sıkıntı yaşanmakta. Mecliste bununla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Biz mağdur vatandaşlarımızı buradan Ankaraya götürdük ve onların dertlerini sorunlarını kendilerinin bizzat dillendirmeleri için görüşme yapmalarını sağladık. İnşallah kısa süre içinde mağdur vatandaşlarımızın bu mağduriyetlerini ortadan kaldıracağız. Bu mağduriyetin ortadan kalkması için çalışıyoruz" dedi.
     Toplantıya AK Parti Aydın İl Koordinatörü Cüneyt Bayraktar, AK parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Erkan Özkaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sezer Çetin, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kayamaz, Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, OSB Başkanı Kayhan Güney de katıldı.
    
     Muhabir: Murat Şenbaklavacı
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Çinenin bazı köylerindeki tapu sorunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER