Cinnet getiren anne, 2 kızını yaraladıktan

Cinnet getiren anne, 2 kızını yaraladıktan sonra intihar etti -Kocaelinin Körfez ilçesinde cinnet getiren kadın, iki kızını bıçakla yaraladıktan sonra intihar etti


KOCAELİ (A.A) - Kocaelinin Körfez ilçesinde cinnet getiren kadın, 11 ve 17 yaşlarındaki iki kızını bıçakla yaraladıktan sonra intihar etti.
     Tütünçiftlik Yavuz Sultan Mahallesinde oturan Fatma Y. (37), henüz belirlenemeyen nedenle cinnet getirerek 11 yaşındaki kızı Yağmur Özlem Yyi sırt ve boğazından, diğer kazı Beste Yyi (17) de boğazından bıçakla yaraladı.
     Anne Fatma Y, daha sonra aynı bıçağı kalbine saplayarak intihar etti.
     Evdeki sesleri duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, anne Fatma Ynin öldüğünü belirledi.
     Yaralı haldeki iki kardeş, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
    
     -Dün gece kızının doğum gününü kutlamıştı-
    
     Bu arada, özel bir şirkette çalışan emekli astsubay baba Cüneyt Y. ve eşi Fatma Ynin, hastanede tedavi altına alınan ve sağlık durumunun ağır olduğu bildirilen Yağmur Özlem Ynin dün gece 11inci yaş gününü kutladığı öğrenildi.
     Psikolojik sorunları nedeniyle bir süre tedavi gördüğü belirtilen anne Fatma Ynin cesedi, yapılan incelemenin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
    
     Muhabir: İbrahim Aktaş - Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Cinnet getiren anne, 2 kızını yaraladıktan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER