Cinnet getiren annenin iki çocuğunu öldürmesi

Cinnet getiren annenin iki çocuğunu öldürmesi -Anneleri tarafından bıçaklanarak öldürülen iki kardeş toprağa verildi -Yapılan otopside 3,5 aylık Aylin Gnin vücudunda 13, 2,5 yaşındaki ağabeyi Ayhan Gnin vücudunda ise 17 bıçak da


MUĞLA (A.A) - Milasta anneleri tarafından bıçaklanarak öldürülen iki kardeş, tek tabut içinde taşındı, yan yana defnedildi.
     İlçeye bağlı Ören beldesinde anneleri Tuğba G. tarafından bıçaklanarak öldürülen 3,5 aylık Aylin G. ve 2 yaşındaki Ayhan G, tek tabut içinde gönderildiği Adli Tıp Kurumundan yine tek tabut içinde evine getirildi. Baba Yaşar G, evin önüne getirilen cenaze arabasına binerek, son kez çocuklarının yüzüne baktı.
     İki çocuğun cenazesi daha sonra Ören Mezarlığına götürüldü. Mezarlık içindeki camide cenaze namazları ayrı ayrı kılınan kardeşler, daha sonra yan yana mezarlara defnedildi. Baba Yaşar G, kefene sarılı çocuklarını tek tek kucaklayarak vedalaştı. Bu esnada cenaze namazına katılan vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.
     Öte yandan yapılan otopside 3,5 aylık Aylin Gnin vücudunda 13, 2,5 yaşındaki ağabeyi Ayhan Gnin vücudunda ise 17 bıçak darbesi olduğu belirlendi.
     Olayın ardından intihara teşebbüs eden anne Tuba Gnin özel bir hastanenin yoğun bakım servisindeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Cinnet getiren annenin iki çocuğunu öldürmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER