ÇOMÜde, 4. Ulusal Polimer Bilim ve

ÇOMÜde, 4. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi başladı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ) düzenlenen, 4. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi başladı.
     ÇOMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eyüp Özdemir, ÇOMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü ile Polimer Bilim ve Teknolojisi Derneği işbirliğinde, Troia Kültür Merkezinde düzenlenen kongrenin açılışında yaptığı konuşmada, kongrede polimerlerle ilgili en sıcak değişim ve gelişmelerin bilim insanları, öğrenciler ve sanayi birlikteliğinde ortaya konulmasının ve değerlendirilmesinin amaçlandığını söyledi.
     Bu tür kongrelerin sadece bilimsel amaçlı olmadığını dile getirin Özdemir, Çanakkaleyi tanıtmak için yapılacak gezilerin de kongrenin en renkli kısımlarını oluşturacağını bildirdi.
     Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Erdem ise fakültenin temel amacının aydın bilim adamı yetiştirmek, devlete, topluma ve Çanakkale halkına hizmet etmek olduğunu ifade ederek, bunun için bağımsız düşünebilen, araştırma yapabilen ve doğru karar verebilen, yaratıcı düşünceye sahip, yaşam boyu öğrenmeye açık çağdaş öğrenciler yetiştirmek istediklerini kaydetti.
     Konuşmalardan sonra Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı, Prof. Dr. Eyüp Özdemire hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi verdi.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber ÇOMÜde, 4. Ulusal Polimer Bilim ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER