ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -Açık Ceza İnfaz Kurumunda İletişim ve Beden Dili semineri verildi


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Açık Ceza İnfaz Kurumunda İletişim ve Beden Dili semineri verildi.
     Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah Şahin, Eğitim Fakültesi öğrencilerinin topluma hizmet uygulamaları kapsamında düzenlenen seminerde hükümlülere iletişim kusurları, etkili iletişim teknikleri, konuşma, dinleme ve beden dili konularından bilgi verdi.
     Seminer sonunda hükümlülerin soruları cevaplandırıldı.
    
     -Rektör Laçinere ziyaret-
    
     Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevgi Uluşal, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçineri ziyaret etti.
     Ziyarete Uluşalın yanı sıra, meclis üyeleri Günay Dereli, Semahat Kaplan, Mediha Atasaydır ve Didem Gürdoğan da katıldı.
     Uluşal, ziyarette Rektör Laçiner ile üniversite ve Kent Konseyi Kadın Meclisi arasındaki işbirliği olanakları konusunda görüş alışverişinde bulundu.
    
     -Öğrenci Temsilciler Konseyi Kurultayı yapıldı-
    
     ÇOMÜ Öğrenci Temsilciler Konseyi Kurultayı yapıldı.
     Rektörlük Senato Salonundaki kurultaya Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner, Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar, Topluluklardan Sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mustafa Saçar, Kültür Şube Müdür Vekili Naci Okumuş ile öğrenci temsilcileri katıldı.
     Öğrenci Temsilciler Konseyi Başkanı Evren Tan, yeni yönetimleriyle öğrenci sorunlarının birebir çözümünde daha aktif rol alacaklarını söyledi.
     Rektör Prof. Dr. Laçiner ise ÇOMÜnün öğrenci odaklı bir üniversite olmasına gayret ettiklerini ifade ederek öğrencilerden gelecek talep veya şikayetlerin ilgili birime mutlaka yazılı olarak yapılması gerektiğini kaydetti.
     Konuşmaların ardından öğrenci temsilcileri enstitü, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarındaki öğrencilerin şikayet ve taleplerini Rektör Laçiner ile üniversite yönetimine iletti.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER