ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -Tıp fakültesi hastanesine bağış


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkalede yaşayan hayırsever Naciye Özaydın, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine, vefat eden eşi adına 2 adet holter cihazı bağışladı.
     Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Dr. Fatih Köksal Binnetoğlu, Çocuk Kardiyolojisi Polikliniğinde kullanılacak olan bu cihazların, ritm problemi olan veya ritm problemi olduğu düşünülen çocukların teşhisi ile tedavilerinin yapılmasında ciddi yararlar sağlayacağını bildirdi.
     Hastane Başhekimi Doç. Dr. Murat Coşar da bu cihazların hastaneye kazandırılmasının çok olumlu bir gelişme olduğunu belirterek, bağışta bulunan hayırsever Naciye Özaydına teşekkür etti, plaket verdi.
    
     -Spor İl Müdürü Usludan Rektöre ziyaret
    
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçineri makamında ziyaret etti.
     Uslu, ziyarette yaptığı açıklamada, ÇOMÜnün son dönemlerde hızlı bir yapılanma içine girdiğini belirterek, Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde üniversitenin gelişimine destek vermek istediklerini söyledi.
     Bu anlamda Terzioğlu Yerleşkesine gençlik merkezi yapmayı planladıklarını ifade eden Uslu, merkezin faaliyete geçmesiyle üniversite gençliğinin kültürel ve sosyal bir mekana kavuşacağının bildirdi.
     Uslu, gençlik merkezinde atölye çalışmalarının yapılabileceğini ve çeşitli kursların düzenlenebileceği kaydetti.
     Rektör Laçiner de gençlik merkezi önerisinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, yerleşkede gerekli yer tahsisatı için ellerinden gelen katkıyı vereceklerini ifade etti.
     Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Özdemir de katıldı.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER