ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -Uzaktan Öğretim Yüksek Lisans Programı açıldı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ) iki alanda Uzaktan Öğretim Yüksek Lisans Programı açıldı.
     ÇOMÜden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yükseköğretim Genel Kurulunun toplantısında, üniversitenin Eğitim Bilimleri Enstitüsünün başvurusu değerlendirilip, Sınıf Öğretmenliği ve Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi alanlarında uzaktan öğretim tezsiz yüksek lisans programlarının 50şer kişilik kontenjanla açılması uygun görüldü.
     Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Aziz Kılınç, lisansüstü uzaktan eğitim programlarının çağın gereği olduğunu ifade ederek, eğitim hizmetini daha geniş alanlara yaymanın uzaktan eğitim yöntemiyle olabileceğini kaydetti.
    
     -Çanakkalede Uluslararası Korolar Festivali düzenlenecek-
    
     Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi, ÇOMÜ ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile çeşitli kurum ve sponsorların eşliğinde Çanakkalede Uluslararası 2013 Korolar Festivali düzenlenecek.
     ÇOMÜ Polifonik Korolar Topluluğu tarafından gönüllülük esası ile organize edilen festival, 9-14 Temmuzda yapılacak.
    
     -Sabah Gazetesi köşe yazarı Altınışıktan kütüphaneye bağış-
    
     Sabah Gazetesi köşe yazarı Osman Altınışık, ÇOMÜ Kütüphanesine kitap bağışında bulundu.
     Kitap sayısını bir yıl içinde yaklaşık yüzde 300 artıran, üye olduğu veri tabanları ve elektronik kaynaklarla bilgiye erişimde çağın tüm gerekliliklerini yakalayıp, İstanbul dışında Marmara Bölgesinin en büyük kütüphanesi haline gelen ÇOMÜ Kütüphanesine bağışlar devam diyor.
     Son dönemde köşe yazarlarından da ilgi gören kitap kampanyasına bir destek de Sabah Gazetesi köşe yazarı Osman Altınışıktan geldi.
     Altınışık, Şehitlerimiz için 1 milyon kitap kampanyası kapsamında 6 koli kitabını kütüphaneye bağışladı.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER