ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -Timsal Karabekirden kütüphaneye ziyaret


ÇANAKKALE (A.A) - Kurtuluş Savaşı komutanlarından Kazım Karabekirin kızı Timsal Karabekir, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesini (ÇOMÜ) ziyaret etti.
     Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar ile ÇOMÜ Kütüphanesine giden Karabekir, burada inceleme yaptı.
     Karabekir, burada yaptığı açıklamada, ÇOMÜ tarafından düzenlenen Şehitlerimiz İçin Hedef 1 Milyon Kitap kampanyasının önemli olduğunu belirterek, Bir gazetede, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükürün, kitaplarını bağışladığını okuyunca böyle bir kampanya olduğunu öğrendim. Kütüphaneyi görmek ve kampanyaya destek olmak istedim dedi.
     Çanakkalede bir destan yazıldığını ifade eden Karabekir, dünya tarihi araştırıldığında Çanakkale Savaşlarının benzerinin olmadığını gördüklerini anlattı.
     Karabekir, Türkiyenin eşsiz bir ülke olduğuna dikkati çekerek, Ülkemizin değerini bilmeliyiz. İl il gezmemin nedeni de bu diye konuştu.
    
     -Öğrenciler teknik inceleme gezisine katıldı
    
     Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga Meslek Yüksekokulu Kooperatifçilik Programı 2nci sınıf öğrencileri, öğretim görevlisi Muradiye Özel Ödül gözetiminde Gündoğdu Tarım Kredi Kooperatifi ile İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne düzenlenen teknik inceleme gezisine katıldı.
     Öğrenciler, Kooperatif Müdürü Selma Güçlüden, kurumun işleyişi, çalışma esasları ve hizmetleri hakkında bilgi alarak, kooperatifçilik uygulamalarını yerinde görme imkanı buldu.
     İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Ceylan da öğrencileri, bölge tarımı ve tarımsal örgütlenmelere ilişkin bilgilendirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER