ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -YÖK üyesi Prof. Dr. Bulut, Rektör Laçineri ziyaret etti


ÇANAKKALE (A.A) - Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) üyesi Prof. Dr. Mehmet Bulut, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçineri ziyaret etti.
     Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Buluta ÇOMÜ hakkında bilgiler veren Laçiner, yapılan çalışmalar ve üzerinde çalışılan projeleri anlattı.
     Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamit Palabıyık, Çanakkale İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tekkoyun ve Genel Sekreter Mustafa Yollu da katıldı.
    
     -ÇOMÜ ile Gümüşçay Belediyesi arasında işbirliği anlaşması imzalandı-
    
     Biganın Gümüşçay Belediye Başkanlığı ile ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar Sulama Bölümü arasında proje işbirliği anlaşması imzalandı.
     İmza törenine Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feyzi Uğur, dekan yardımcıları Doç. Dr. Murat Yıldırım, Yrd. Doç. Dr. Canan Öztokat Kuzucu, Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Levent Genç ve Doç. Dr. Ünal Kızıl katıldı.
     Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı törende yaptığı konuşmada, ÇOMÜ ile bir çok alanda işbirliği yaptıklarını söyledi. Pastırmacı, Tarım alanında da yaptığımız bu işbirliği ile ÇOMÜ ve Belediye arasındaki bağları güçlendirmiş oluyoruz dedi.
     Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ünal Kızıl ise bu proje kapsamında hayvansal üretim sistemlerinde açığa çıkan gübrenin çevreye zarar vermeden tarımda yeniden kullanılabilirliğinin ve enerji potansiyelinin belirlenmesi amacıyla uzaktan algılama ve coğrafi bilgi sistemlerinin kullanılmasının hedeflendiğini kaydetti.
    
     -ÇOMÜ personeline yönelik masa tenisi ve satranç turnuvası-
    
     Üniversite personeline yönelik masa tenisi ve satranç turnuvası düzenlendiği bildirildi.
     ÇOMÜ Basın Bürosundan yapılan açıklamada, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü tarafından düzenlenen, akademik ve idari personelin katılacağı 20.yıl ÇOMÜ Bahar Kupası Masa Tenisi ve Satranç Turnuvalarının 27-28 Nisan tarihlerinde yapılacağı belirtildi.
     Açıklamada, turnuvaya katılmak isteyen personelin 19 Nisan tarihine kadar ilgili bölüme müracaat etmeleri gerektiği duyuruldu
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER