Çöplükte çok sayıda köpek ölüsü bulundu

Çöplükte çok sayıda köpek ölüsü bulundu -Demirtaş beldesi çöplüğünde çöp poşetlerine konulmuş çok sayıda köpek ölüsü bulundu


ANTALYA (A.A) - Alanyanın Demirtaş beldesindeki çöplükte çöp poşetlerine ve karton kutulara konulmuş çok sayıda köpek ölüsü bulundu.
     Edinilen bilgiye göre, Demirtaş beldesindeki çöplüğe kimler tarafından atıldığı belirlenemeyen onlarca köpek ölüsü bulundu. Köpeklerin çöp poşetlerine ve karton kutulara konularak çöplüğe atılması hayvanseverlerin de tepkisini çekti.
     Hayvansever Tülay Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Demirtaş beldesindeki çöplükte, köpek çiftliğinin yakınında buldukları ölü köpeklerin neden öldürüldüklerini bilmediklerini söyledi.
     Avcı, ölü köpeklerin gelişigüzel çöpe atılmasının şoku içerisinde olduklarını belirterek, Sokak köpeklerini kim nasıl öldürüyor ve bu şekilde çöplüğe atıyor, anlamış değiliz. Bu köpekleri buraya atanlar insan olamaz dedi.
     Köpeklerin hastalıktan dolayı ölmüş olabileceği ihtimalini de düşündüklerini ifade eden Avcı, bu hayvanların hastalık da yayabileceğini ve köpeklerin kireçlenerek gömülmesi gerektiğini dile getirdi.
     Onlarca köpeğin bu şekilde ölmüş olmasının şüphe uyandırdığını kaydeden Avcı, konunun açığa kavuşması için yetkililerin bir an önce araştırma yapması gerektiğini vurguladı.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt / Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Çöplükte çok sayıda köpek ölüsü bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER