Çorumda yılbaşı kutlamaları sırasında

Çorumda yılbaşı kutlamaları sırasında silahla rastgele ateş açtıkları iddia edilen 26 kişi yakalandı


ÇORUM (A.A) - Çorumda yılbaşı kutlamaları sırasında silahla rastgele havaya ateş açtıkları iddia edilen 26 kişinin yakalandığı bildirildi.
     İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılan uyarılara rağmen yılbaşı kutlamalarında silah kullanan 26 kişinin, kullandıkları 22 tabanca ve 4 tüfekle birlikte yakalandığını belirtti.
     Yakalanan şahıslardan elde edilen silahların muhafaza altına alındığını, gerekli adli ve idari işlemlerin başlatıldığını ifade eden Doğan, şunları kaydetti:
     Ülkemizde neredeyse her gün yazılı ve görsel basın organlarında ateşli silahların anlamsız bir şekilde kullanılmasından kaynaklanan acı olay yer almaktadır. Ancak buna rağmen bazı vatandaşlarımız ülkemizin gelişen imajına yakışmayan bu tür davranışlara tevessül etmektedirler. Çorum polisi olarak halkımızın huzur ve güven ortamını bozmaya yönelik bu tür davranışlarla mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.
     Doğan, alınan tedbirler sayesinde il genelinde halkın huzur ve güvenliğine yönelik önemli bir olay yaşanmadığını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Çorumda yılbaşı kutlamaları sırasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER