Çorumun demiryolu talebi Başbakana iletilecek

Çorumun demiryolu talebi Başbakana iletilecek


ÇORUM (A.A) - AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, kentin öncelikli sorunlarının başında geldiği düşünülen demiryolu sıkıntısı için Başbakan Recep Tayyip Erdoğanla görüşeceklerini söyledi.
     Bağcı, yazılı açıklamasında, AK Parti Çorum Milletvekilleri olarak Başbakan Erdoğandan randevu talep ettiklerini ifade ederek, Çorumun demiryolu ile ilgili heyecanı ve beklentisini Başbakana ileteceklerini kaydetti.
     Çoruma demiryolu kazandırılması için büyük gayret gösterdiklerini vurgulayan Bağcı, Demiryolunun Çorum için neden önemli olduğunu, her platformda anlattık ve anlatmaya da devam edeceğiz. Sanayimizi geliştirecek ve ihracatımızı yükseltecek olan demiryolu, Çorumluların en büyük özlemidir. Milletvekilleri olarak kentimiz için büyük anlam ifade eden demiryolu ile ilgili tüm çalışmaları ve gelişmeleri yakından takip ediyoruz ifadelerini kullandı.
     Bağcı, Başbakan Erdoğan ile yapacakları görüşmede, Ankara-Çorum-Samsun arasında hayata geçirilerek demiryolu projesinin hızlandırılmasını ve ödeneğinin biran önce aktarılmasını talep edeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorumun demiryolu talebi Başbakana iletilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER