Çorum İmam Hatip Lisesi mezunları Keşkek

Çorum İmam Hatip Lisesi mezunları Keşkek Gününde buluşacak


ÇORUM (A.A) - Çorum İmam Hatip Lisesinin mezunları, düzenlenecek Keşkek Gününde bir araya gelecek.
     Çorum İmam Hatip Lisesi Mezunları Platformu Derneği Başkanı Bilal Keleş, lisede düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, 1 Temmuzda 17nci Keşkek Günü buluşmasını gerçekleştireceklerini söyledi.
     1952 yılında açılan lisenin çok sayıda mezun ve mensubu olduğunu belirten Keleş, Hasrete Veda adıyla düzenlenecek güne Türkiyenin dört bir yanına dağılan tüm mezunlarını beklediklerini kaydetti.
     Yeni eğitim döneminde imam hatip liselerinin orta bölümlerinin de açılacağını hatırlatan Keleş, İmam hatip liselerinin orta kısımlarının yeniden açılmasıyla eğitimimiz daha kaliteli hale gelecek. Liselerimizdeki öğrenci sayısında da artış yaşanacak. İmam hatip liseleri eski günlerine dönecek dedi.
     Okul Müdürü Salim Altunay ise kentteki imam hatip lisesinin Türkiyede açılan ilk imam hatip liselerinden olduğunu belirterek, Karadenizin en köklü liselerindeniz. Özellikle Karadenizde büyük bir kesime hitap ediyoruz. Bu yıl 17ncisi düzenlenecek keşkek gününde tüm mezunlarımızı bir araya getirmeyi amaçlıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Çorum İmam Hatip Lisesi mezunları Keşkek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER