Çorum Valisi Başköy:

Çorum Valisi Başköy: -Yeni umutların yeşerdiği daha fazla sevgi, daha fazla mutluluk ve refah beklentilerimizin yoğunlaştığı, aydınlık yarınlara umutla baktığımız yeni bir yıla giriyoruz


ÇORUM (A.A) - Çorum Valisi Sabri Başköy, Yeni umutların yeşerdiği daha fazla sevgi, daha fazla mutluluk ve refah beklentilerimizin yoğunlaştığı, aydınlık yarınlara umutla baktığımız yeni bir yıla giriyoruz dedi.
     Vali Başköy, yayımladığı yeni yıl mesajında, üzüntü ve sevinçleriyle 2012 yılının geride bırakıldığını belirtti.
     Türkiyenin son yıllarda her alanda kaydedilen kalkınma ve gelişmeler ile insan haklarındaki iyileştirmelerine paralel olarak Çorumda da güzelliklerin yaşandığını vurgulayan Vali Başköy, mesajında şunları kaydetti:
     Yeni umutların yeşerdiği daha fazla sevgi, daha fazla mutluluk ve refah beklentilerimizin yoğunlaştığı, aydınlık yarınlara umutla baktığımız yeni bir yıla giriyoruz. Bugün ilimiz, ülke genelinde huzurlu iller arasında bulunuyorsa bunun sebebi, devlet-millet dayanışması, işbirliği ile hoşgörü, dayanışma ve gelişmişlik seviyesinin bir tezahürü olduğu muhakkaktır. İnanıyorum ki, çok kısa zamanda yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarımız ile özel sektörümüzün tüm imkanları kullanılarak ilimizin ekonomik ve sosyal yapısı daha da güçlü bir konuma gelecektir. Bu sayede temel ve nihai hedef olan, sosyal yaşam göstergelerinin iyileştirilmesi ve vatandaşlarımızın mutluluğunun artırılması konusunda da önemli aşama kaydedilecektir. Devletimizin birliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü, toplumsal barışımızın devamı ve ilimizin daha da gelişmesi için 2013 yılında her zamankinden daha fazla çalışmalı ve gayret göstermeliyiz. Bilmeliyiz ki gelecek nesillerimizin huzur ve refahı bizim özverili çalışmalarımıza, ilerleme yolunda göstereceğimiz gayret ve fedakarlıklara bağlıdır. Bu vesileyle, saygıdeğer Çorumlu hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorum Valisi Başköy: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER