Çorum Valisi Çakırdan iş adamlarına veda

Çorum Valisi Çakırdan iş adamlarına veda


ÇORUM (A.A) - Valiler Kararnamesi ile Rizeye atanan Çorum Valisi Nurullah Çakır, kentteki iş adamları ile vedalaştı.
     Çorum Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde (ÇORSAN) iş adamları ile bir araya gelen Çakır, görev yaptığı sürece tanıdığı iş adamlarına teşekkür etti.
     2 yıl 2 ay boyunca Çoruma hizmet ettiğini belirten Çakır, bu süre içinde gıdadan enerjiye pek çok sektörün Çoruma yatırım yapmak istediğine şahitlik ettiğini dile getirdi.
     Çorum OSBnin uyum içinde çalıştığını vurgulayan Çakır, Bizler kamu olarak sürdürülegelen bir unsur olarak aranızda yer aldık. İyi işleyen, markalaşmış, dünyanın dört bir yanına yatırım yapan çok büyük firmalara sahipsiniz dedi.
     Her kentin kendi sorumluluğunu yerine getirdiğinde Türkiyenin hedeflenen noktaya ulaşabileceğine dikkati çeken Çakır, şöyle devam etti:
     Çorum her geçen gün gelişen bir kent. Buradaki iş adamlarımızı Rizeye de yatırıma davet ediyoruz. Yatırım sözü istiyorum. Görev yaptığımız sürece eksiklerimiz oldu ise bizden kaynaklanmıştır. Özür dilerim.
     Ziyarete Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, OSB yönetim kurulu katıldı.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Çorum Valisi Çakırdan iş adamlarına veda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER