Çözüm süreci

Çözüm süreci -TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Filiz: -"Bugün Batmanda, Diyarbakırda OSBler dolmuş vaziyette. OSBler doluyken terör örgütü yandaş bulamaz"


ÇANKIRI (A.A) - TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi ve Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, çözüm sürecine ilişkin, "Bugün Batmanda, Diyarbakırda Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) dolmuş vaziyette. OSBler doluyken terör örgütü yandaş bulamaz" dedi.
     Filiz, Tarihi Çamaşırhanede düzenlediği basın toplantısında, Türkiyenin şuanda Cumhuriyet tarihinin en güçlü ekonomisine sahip olduğunu söyledi.
     Türkiyenin hukuk devleti olduğunu belirten Filiz, Cumhuriyet tarihinin en güçlü ekonomisine sahipken terör örgütü ile pazarlık yapılmasının söz konusu olamayacağını belirtti.
     Komisyondaki görevinden dolayı illeri gezdiğini belirten Filiz, teşvik yasasıyla yatırımcıların birçok ile yatırım yaptığını ve istihdam sağladığını ifade etti.
     Çözüm sürecinde Türkiyenin ekonomisinin etkili olduğunu dile getiren Filiz, "Bugün Batmanda, Diyarbakırda OSBler dolmuş vaziyette. OSBler doluyken terör örgütü yandaş bulamaz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Özgür Alantor/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Atakan Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER