Çözüm süreci

Çözüm süreci -Kocaelinin Çayırova ilçesinde, çözüm sürecine destek amacıyla düzenlenen törende, 567 kişi AK Partiye geçti -TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Işık: "Yavrusunu askere gönderecek her


KOCAELİ (A.A) - Çayırova ilçesinde, çözüm sürecine destek vermek amacıyla düzenlenen törende, 567 kişi AK Partiye geçti.
     Çayırova İlçe Teşkilatının düzenlediği 14. Danışma Toplantısına,Kocaeli milletvekilleri İlyas Şeker, Azize Sibel Gönül, Mehmet Ali Okur, Fikri Işık, İl Başkanı Mahmut Civelek, eski İstanbul milletvekili, AK Parti MKYK üyesi Lokman Ayva ve çok sayıda partili katıldı.
     TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, yaptığı konuşmada, çözüm süreciyle birlikte Türkiyenin ayağındaki son prangayı kırdığını söyledi.
     "30 küsür yıldır canlarımıza mal olan, hayatımızın en değerli varlığımızı ortadan kaldırmayı hedef alan, ülkenin birliğine ve berberliğine kasteden terör artık son buluyor" diyen Işık, şunları kaydetti:
     "Bunu başaran liderin ismi, Türkiye Cumhuriyeti tarihine altın harflerle yazılacak. İnanıyoruz ki bu lider, Recep Tayyip Erdoğan olacak. Bu sürecin kazananları olacak. En başta milletimiz... Yavrusunu askere gönderecek her annemiz, bu süreçten kazançlı çıkacak. Bu ülkede huzur olsun, barış olsun, kardeşlik olsun diyen herkes bu süreçten kazançlı çıkacak. Ama bu sürecin sonunda bir de kaybedecekler var. Türkiyede, uyuşturucu kaçakçıları kaybedecek. Silah kaçakçıları, insan kaçakçıları kaybedecek. Bir de bu sürecin karşısında duran ve bu sürecin başarılı olmaması için siyaset yapanlar kaybedecek."
     Konuşmaların ardından, çözüm sürecine destek vermek amacıyla AK Partiye üye olan 567 kişiye parti rozetleri, protokol üyeleri tarafından takıldı.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Aslan

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER