Çözüm süreci

Çözüm süreci -DSP Genel Başkanı Türker: -"(Akil İnsanlar Heyeti) Bir insanı ölümden korunmak için sıtmaya razı edecekler. Bunların görevi bu, gezecekler, anlatacaklar"


BURSA (A.A) - DSP Genel Başkanı Masum Türker, Akil İnsanlar Heyetinin çalışmalarına ilişkin, "Bir insanı ölümden korunmak için sıtmaya razı edecekler. Bunların görevi bu, gezecekler, anlatacaklar" dedi.
     Türker, Bursada bir düğün salonunda düzenlenen partisinin İl Divan Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmada, Akil İnsanlar Heyetinin, TBMMde seçilmemesi için çağrıda bulunduklarını hatırlattı.
     Akil insanlarla ilgili tartışmaların beyhude olduğunu belirten Türker, "Bu akil adamların toplumla ve halkla bir iletişimi olmayacak" diye konuştu.
     Heyetin halkın kafasındaki imajı değiştireceğini savunan Türker, şunları kaydetti:
     "Bugün bunları gazete yazarı, çizeri diye kimse tanıtmaya çalışmasın. Bazı yazar ve çizerler var. Dün aleyhinde bulundukları sanatçıyla bugün aynı masada akil adam diye oturmayı benimseyecek anlayışı olanlardır. Bir bölüm insanlar da sanatçıdır. Bugüne kadar AK Partiye fazla yanaşmamıştır. Kadir İnanırın bugüne kadar çizgisi belliydi. Tutup da onu eleştirir, iterseniz onu başka çizgide görürsünüz ya da Orhan Gencebay, kendisini savunmak amacıyla yavaş yavaş bu işin doğru ve iyi olduğunu söylemeye devam eder. Akil adamlar, halkın kafasındaki imajı değiştirecek. Bir insanı ölümden korunmak için sıtmaya razı edecekler. Bunların görevi bu, gezecekler, anlatacaklar."
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan / Haluk Yüksel / Sedat Gök
     Yayıncı: Zekeriya Kaya

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER