Çözüm Süreci

Çözüm Süreci -Denizli Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü ve Baro Başkanı İlhan: "Ayrışmayı getirecek hiçbir düzenlemenin yanında olmayacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz


DENİZLİ (A.A) - Denizli Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü ve Baro Başkanı Müjdat İlhan, ayrışmayı getirecek hiçbir düzenlemenin yanında olmayacaklarını belirtti.
     İlhan, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde Denizli Demokrasi Platformu üyeleri ile düzenlediği basın toplantısında, Akil İnsanlar Ege Bölgesi Heyetinin hafta sonu Denizliyi ziyaret edeceğini hatırlattı.
     Heyetlerin çoğunlukla ülkenin temel sorunları konusunda görüş beyan etmeyen insanlardan oluştuğunu ileri süren İlhan, "Ayrışmayı getirecek hiçbir düzenlemenin yanında olmayacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Bu coğrafyada yaşayan bizler yüzyıllardır birlikte yaşama kültürünü tüm dünyaya gösteren bir milletiz. Birlikte yaşama konusundaki irademiz o kadar güçlüdür ki yıllardır bu milletin, ekonomisi, savunması, eğitim sistemi, yargı düzeni hallaç pamuğu gibi atılıyor. Medya aracılığı ile Türk toplumunun bilinci yeniden dizayn edilmeye çalışılıyor ama yine de bu millet pes etmiyor, direncini kaybetmiyor" dedi.
     Basın mensuplarının sorularını cevaplayan İlhan, bir sivil toplum örgütü temsilcisi olarak heyetin yapacağı toplantı için kendisine de sözlü davet geldiğini belirterek, "Davete icabet etmeyeceğiz, çünkü orada kendimizi ifade edecek zaman aralığı bulabileceğimizden kuşkuluyuz. Bizi arayan kişiye bildirdik" dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Tolga Albay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER