CÜ Vakfı okullarında yeni eğitim

CÜ Vakfı okullarında yeni eğitim-öğretim yılı başladı


SİVAS (A.A) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı okulları olan Mehmet Recai Toydemir Lisesi ile Mahir Sevim Özduman İlköğretim Okulu, 2012-2013 eğitim-öğretim yılını düzenlenen programla açtı.
     CÜden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mahir Sevim Özduman İlköğretim Okulunda düzenlenen programda konuşan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, burada okuyacak öğrencilerin büyük başarılara imza atacağına inandığını belirtti.
     Başarının ortaya çıkmasında ekip ruhunun önemli olduğunu kaydeden Kocacık, Eğitim öğretim hayatında en önemli şeyin çocuğun topluma hazır ve başarılı bir birey olarak yetiştirilmesidir. Tabi bunu yaparken okula sadece görev düşmüyor. Aile ve çevre faktörü önemli ifadelerini kullandı.
     Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Zahir Bakıcı ise okullarda başarının her gün arttığına değinerek, hedeflerinin daha çok öğrenciye kaliteli eğitim vermek olduğunu belirtti.
     Mehmet Recai Toydemir Lisesi Müdürü Başak Eken ve Mahir Sevim Özduman İlköğretim Okulu Müdürü Asuman Bozbıyık da yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesi temennisinde bulundu.
     Konuşmaların ardından, kolej öğrencileri tarafından şiir, dans ve çeşitli gösteriler gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber CÜ Vakfı okullarında yeni eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER