Çubukta Büyük Kermes açılacak

Çubukta Büyük Kermes açılacak


ANKARA (A.A) - Çubukta elde edilen geliri öğrencilerin yararında kullanılacak Büyük Kermes açılacak.
     Fatih ve Kurbantepe talebe yurtları tarafından organize edilen ve bu yıl 2ncisi gerçekleştirilecek Büyük Kermesin 23-27 Mayıs tarihlerinde düzenleneceği bildirildi.
     Çoğunlukla ihtiyaç sahibi öğrencilerin kaldığı yurtlar tarafından organize edilen ve gelirinin tamamı öğrencilerin yararına kullanılacak kermesin 4 gün süreceğini söyleyen Fatih ve Kurbantepe Talebe Yurtları Sorumlusu Fatih Karakoyun, kermes süresince çeşitli etkinlikler de düzenleyeceklerini belirtti.
     Karakoyun, şunları söyledi: Birilerinin elinden tutmak, imkanı olmayanlara yardım etmek amacıyla geçtiğimiz yıl başlattığımız kermese bu yıl da devam edeceğiz. Kermes ile öğrencilerimize destek olurken insanların kaynaşmasına da yardımcı oluyoruz. Kermeste giyecek, yiyecek, içecek, çeyizlik eşyalar, mobilyalar, süs eşyaları ve daha birçok şey bulunacak. Hemşehrilerimizin, yapacağımız bu hizmetlere katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Tüm hayırsever vatandaşlarımızı bol çeşit ve zengin reyonlarımızda ağırlamak bizi ve öğrencilerimizi mutlu edecektir.
     Kermeste Fetih Gecesi de düzenleyeceklerini kaydeden Karakoyunlu, kermesi özellikle ev hanımlarının büyük gayret ve katkılarıyla hazırladıklarını ifade ederek, desteklerini esirgemeyen herkese ayr ayrı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Hüseyin Yiğiner
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Çubukta Büyük Kermes açılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER