Cumhuriyet Bayramına doğru

Cumhuriyet Bayramına doğru


MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt, Türk milletinin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan cumhuriyeti, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatmak istediklerini bildirdi.
     Salt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, cumhuriyeti Milletin yeniden doğuşunun adı diye tanımladı.
     Atatürkün önderliğinde büyük Türk milletinin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan cumhuriyeti, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatmak istediklerini ifade eden Salt, şunları kaydetti:
     Milletimiz cumhuriyet rejimi ile kazandığı değerleri, toplum hayatının vazgeçilmez unsuru olarak benimsemiş, karşılaştığı sorunları ise cumhuriyete olan bağlılığı sayesinde birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı bilmiştir. Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 89. yıl dönümünü aynı gururla, heyecanla, coşkuyla ve aynı duygular içinde kutlamanın mutluluğunu yaşadığımız bu büyük günde cumhuriyetimizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran ve rahmetle anıyoruz.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Cumhuriyet Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER