Dalamanda polisin 3 olayın failini arama

Dalamanda polisin 3 olayın failini arama çalışması


MUĞLA (A.A) - Dalamanda Silahla ateş etme ve mala zarar verme suçlamasıyla 3 ayrı olayın faili olarak aranan 2 zanlıdan, 1i yakalandı.
     Edinilen bilgiye göre, Karaçalı mahallesinde zanlılar H.Y ve A.R.K, henüz belirlenemeyen bir nedenle N.Kye ait iş yerinin camlarını pompalı tüfekle ateş ederek kırdı. Daha sonra N.Kye de tüfekle 4 el ateş eden H.Y, olay yerinden ayrıldıktan sonra Sarıgerme mevkisinde bir otomobile ateş etti.
     Polis ekipleri yaptığı incelemenin ardından H.Ynin kız arkadaşı H.Anın evine operasyon düzenledi. Operasyonda, olayda kullanılan pompalı tüfekle 26 adet dolu fişek, 1 adet bıçak ele geçirildi. Ekiplerin diğer şüpheli A.R.Knın babasının evinde yaptığı aramada ise 2 adet av tüfeği ele geçirildi.
     Olayın şüphelileri H.Y. ile A.R.Knın motosikletle Göcek beldesine kaçtığı ihbarını alan polis ekipleri, beldeye yakın bir yerde motosikleti terk edilmiş olarak buldu. Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yakalanan H.Y, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
     Polis, olayın diğer şüphelisi A.R.Knin yakalanması için çalışma başlattı.
    
     Muhabir: Utku Uçrak / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Dalamanda polisin 3 olayın failini arama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER