Darendenin vergi rekortmenleri ödüllendirildi

Darendenin vergi rekortmenleri ödüllendirildi


MALATYA (A.A) - Vergi Haftası nedeniyle Darende ilçesinde dereceye giren mükelleflere plaket verildi.
     Tiryandafil Otelde düzenlenen programda konuşan Mal Müdürü Ayşegül Akay Öz, bu yıl 24. kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde mükellefleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Türkiyede kayıt dışı ekonominin yüzde 22-24 arasında olduğunu belirten Öz, Kayıt dışı ekonominin haksız rekabete yol açtığı bilinmektedir. Kayıt dışı ekonomiyle mücadele toplumumuzun geleceğinden endişe duyan her vatandaşımızın asli görevlerindendir dedi.
     İlçede toplam 926 mükellefin bulunduğunu kaydeden Öz, tahsil ettikleri vergi toplamının 9 milyon 749 bin 724 lira olduğunu kaydetti.
     Darendede kurumlar vergisinde Beşdoğanlar İnşaat San. Tic. Ltd. Şti, Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı ve Yeni Yıldırım Petrol Nakliyat Ltd. Ştine, gelir vergisinde Veli Ekici, Ilgın Parmaksızoğlu ve Veysel Karamana, serbest meslek kazancında Noter Gülgün Aydına, basit usulde Mehmet Salbaşa plaket verilirken,En eski mükellef ödülü de 48 yıldır esnaflık yapan Aziz Güneşe takdim edildi.
     Törene Kaymakam Mehmet Aktaş, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hacı Güneşli, Belediye Başkanı İsa Özkan ile ilçede görevli kurum amirleri ve üst düzey kamu görevlilerinin yanı sıra çok sayıda esnaf katıldı.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Darendenin vergi rekortmenleri ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER