Demirören, Bodrumda golf turnuvasına katıldı

Demirören, Bodrumda golf turnuvasına katıldı -TFF Başkanı Demirören: İspanya ve Portekizin turizm gelirinin yüzde 50si golftan. Demek ki bizim golfu çok geliştirmemiz gerekiyor


MUĞLA (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Bodrumda düzenlenen özel golf turnuvasına katıldı.
     Ortakent-Yahşi beldesindeki Bodrum Golf Kulübünün açılışı dolayısıyla düzenlenen özel turnuvada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demirören, tesisi çok güzel bulduğunu söyledi.
     Türkiyedeki golfa bakış açısına değinen Demirören, İspanya ve Portekizin turizm gelirinin yüzde 50si golftan. Demek ki bizim golfu çok geliştirmemiz gerekiyor. Yeni federasyonun da daha çok ilgilenerek, golfu Türkiyede geliştireceğine inanıyorum. Çünkü gelişmesi gereken bir spor dedi.
     Demirören, gazetecilerin futbolla ilgili sorularına ise Futbol ile ilgili soru yok. Golf ile başlayıp golf ile bitirelim diye yanıt verdi.
     Golf Federasyonu Kurucu Başkanı Raif Bilir de, Türkiyede golfun 1895te İstanbul Golf kulübü ile başladığını anlattı. Golf sporunda turizme dönük gelişmeye dikkati çeken Bilir, Bizim golfu tabana indirmemiz lazım. Avrupada ve Amerikadaki gibi halka açık golf tesisleri açmamız lazım diye konuştu.
    
     Muhabir: Ali Ballı / Güç Gönel
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Demirören, Bodrumda golf turnuvasına katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER