Dersimspor

Dersimspor-Genç Muratspor maçındaki olaylar -Dersimspor Kulübü Başkanı Can: Biz her zaman ve her yerde sadece futbolun ve kardeşliğin kazanmasından yana olduk


TUNCELİ (A.A) - Dersimspor Kulübü Başkanı Oktay Hüseyin Can, Dersimspor-Genç Muratspor maçında çıkan olaylarla ilgili, Biz her zaman ve her yerde sadece futbolun ve kardeşliğin kazanmasından yana olduk dedi.
     Can, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, maçta çıkan olayların farklı boyutlara çekilmek istenmesinin kendilerini yaraladığını belirtti.
     Biz her zaman ve her yerde sadece futbolun ve kardeşliğin kazanmasından yana olduk diyen Can, şöyle konuştu:
     Acil servisin basılıp, orada rakip takım yönetici ve oyuncularının dövüldüğü iddiaları kesinlikle asılsızdır. Bunları gerek kendi kameralarımız gerekse acil servis güvenlik kameralarıyla ispatlamamız mümkündür. Bu yönde çıkan haberlerin düzeltilmesi ve bizlerden özür dilenmesini istiyoruz. Aksi halde gerekli yasal haklarımızı arayacağımızı buradan bildiriyoruz.
     Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta Dersimspor-Genç Muratspor arasındaki maçın son dakikalarında skor 1-1ken taraftarlar arasında çıkan taşlı sopalı kavgada, 22 kişi yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Fatma Çıray
     Yayıncı: Önder Felek

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER