Devrek Kaymakamı Öner:

Devrek Kaymakamı Öner: -Anadolu Ajansı, ilçe insanımızın sesini yaptığı doğru, güvenilir ve tarafsız haberlerle halkımıza duyuruyor


ZONGULDAK (A.A) - Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Anadolu Ajansı, ilçe insanımızın sesini yaptığı doğru, güvenilir ve tarafsız haberlerle halkımıza duyuruyor dedi.
     Öner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yerel gazetelerin zor koşullar altında görevlerini yerine getirdiğini söyledi. Yerel gazetelerin gelir kaynaklarının sadece ilan ve reklamlara dayalı olduğunu ve bundan dolayıda ekonomik olarak ayakta durmalarının zorlaştığını ifade etti.
     Bu olumsuzluklara rağmen Devrek ve bölge halkının haber alma özgürlüğüne yerel gazetelerin ciddi katkıda bulunduğunu belirten Öner, Devrek basını genellikle yapıcı haberler yaparak hem kamu kurumlarına hem de sivil toplum kuruluşlarına çalışmalarında ciddi oranda katkı sağlıyor. İlçedeki görevim sırasında hep bunlara tanık oldum. Sizlerle birlikte güzel çalışmaların altına imza attık. İyi niyet temellerine dayalı olan bu çalışmaların devam edeceğine inanıyorum. Sizlere bu meşakkatli görevinizde başarılar diliyorum diye konuştu.
    
     -AA güvenilir haberlere imza atıyor-
    
     Anadolu Ajansının her zaman güvenilir ve tarafsız haberler yaptığını, bundan dolayıda memnun olduklarını dile getiren Öner, Anadolu Ajansı dünya haber ajansları arasında yer almaktadır ve haber gücünü kanıtlamıştır. Devrekte de AAnın bir temsilcisi olması bizim için büyük bir önem taşıyor. Anadolu Ajansı, ilçe insanımızın sesini yaptığı doğru, güvenilir ve tarafsız haberlerle halkımıza duyuruyor. Doğru ve güvenilir habercilik adına AAnın tüm muhabirlerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum şeklinde görüşlerini dile getirdi.
    
     Muhabir: İbrahim Tığ / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Devrek Kaymakamı Öner: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER