Didim köy yollarına parke taşı döşeniyor

Didim köy yollarına parke taşı döşeniyor


AYDIN (A.A) - Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, KÖYDES Ve Aydın İl Özel İdaresi tarafından aktarılan toplam 278 bin liralık ödenek dahilinde yapımı süren köy yollarını yerinde inceledi.
     Didim ilçesine bağlı Balat, Batıköy, Denizköy, Yalıköy ve Akköyün köy içi yollarının yapımı için KÖYDESden 140 bin lira, Aydın İl Özel İdaresinden de 138 bin lira olmak üzere çıkarılan ödenek doğrultusunda, çalışmalar başladı.
     Yapılan çalışmaları Batıköyde yerinde inceleyen Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Balat köyündeki çalışmaların sona erdiğini ve Batıköydeki çalışmanın da kısa süre sonra biteceğini belirterek Muhtarlarımız ve köylülerimizle öncelikli yerleri belirledik. Buna göre 5 köyümüzde çalışmalar devam ediyor. 7 Temmuzda ihaleye çıkan çalışma 90 gün içinde teslim edilecek dedi.
     Batıköyün ardından Denizköy de çalışmaların başlayacağı öğrenilirken, Batıköyde 2 bin 358 metrekare, Akköyde bin 328 metrekare, Yalıöyde 2 bin 430 metrekare, Balatta 2 bin 715 metrekare ve Denizköyde ise 2 bin 364 metrekare iş yapılacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Bahri Aşık / Suat Deniz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Didim köy yollarına parke taşı döşeniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER