DİKA Yönetim Kurulu Mardinde toplandı

DİKA Yönetim Kurulu Mardinde toplandı


MARDİN (A.A) - Merkezi Mardinde bulunan Mardin,Batman,Şırnak ve Siirt illerini kapsayan Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), 2013 yılı Mart ayı Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.
     DİKA Yönetim Kurulu Başkanı Mardin Valisi Turhan Ayvaz başkanlığında Maridin Otelinde gerçekleştiren toplantıya, Siirt Valisi Ahmet Aydın, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak,DİKA Genel Sekreteri Dr. Tabib Gülbay ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
     Toplantıda konuşan Mardin Valisi Turhan Ayvaz DİKAnın bölgenin kalkınmasında önemli rol üstlendiğini, yanlış alan yatırımlarının önüne geçtiğini söyledi. Ayvaz DİKA üstlendiği rehberlik ve öncelikli yatırım alanlarının belirlenmesi ve yatırımcıların yönlendirilerek desteklenmesi görevini en iyi şekilde yürütmektedir. Bundan sonraki çalışmaları da hassasiyetle ve bölgenin kalkınmasına dönük olarak sürdüreceğiz dedi
     Konuşmaların ardından 2012 Yılı DİKA Faaliyet Raporu ve 2012 Yılı Bütçe Uygulama sonuçları Kurulun onayına sunularak karara bağlandı. 2010 Yılı KOBİ Mali Destek Programı kapsamında desteklenen projelerin denetim sonuçları hakkında Kurula bilgi verildi.
    
     Muhabir : İbrahim Sincar
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber DİKA Yönetim Kurulu Mardinde toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER