Dinarda Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri

Dinarda Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ballık, öğrencilere ve Dinarlılara yönelik olarak Kariyer ve Kişisel Gelişim Günlerinin ikincisini düzenleyeceklerini bildirdi.
     Yüksekokulda bir basın toplantısı düzenleyen Ballık, akademisyenlerin yanı sıra iş adamlarının da Dinara gelerek Kariyer ve Kişisel Gelişim Günlerinde seminer vereceğini ifade etti.
     Meslek yüksekokullarının kuruluş amaçlarından birisinin de sektörlere nitelikli ara eleman yetiştirilmesini sağlamak olduğuna dikkati çeken Ballık, şöyle konuştu:
     Okulumuz bünyesinde kariyer birimi oluşturularak sektör beklentilerine uyumlu eleman yetiştirmek amacı ile çeşitli çalışmaların yapılması hedeflenmiştir. Ülkemizde yüksek öğretim son yıllarda hem nitelik hem de nicelik olarak büyük bir ivme yakalamıştır. Buna paralel olarak Dinar Meslek Yüksekokulunun da yenilikçi, rekabet gücü yüksek bir birim olma hedefine hizmet edecek şekilde bu faaliyetlerin yapılması planlanmıştır. Dinar Meslek Yüksek Okulunda ilk kez bu yıl yapılan bu faaliyeti geleneksel hale getirmek temel hedeflerimizdendir.
     Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Kariyer ve Kişisel Gelişim Günlerinin İYAŞ sinema salonunda yapılacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Eser Devran Çekinir / Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Dinarda Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER