Disneyin gösterisi ilk defa çadırda ve

Disneyin gösterisi ilk defa çadırda ve 3 dilde yapılacak -Sevilen çocuk ve aile gösterilerinden "Dizney Live!Mickeyin Müzik Festivali" gösterisi ilk kez bir çadırda ve 3 dilde yapılacak -Antalyada kurulan bin 100 kişilik dev çadırın yap


ANTALYA (A.A) - Dünyanın sevilen çocuk ve aile gösterilerinden "Dizney Live!Mickeyin Müzik Festivali" gösterisi, dünyada ilk kez bir çadırda ve 3 dilde yapılacak.
     İstanbul Çocuk Tiyatrosunun (ICT) Türkiye turnesine çıkardığı Mickey Mouse ve arkadaşları Minnie, Donald, Goofy, Küçük Deniz Kızı, Aladdin ve Disney/Pixardan "Oyuncak Hikayesi"nin yıldızlarının da aralarında bulunduğu 25ten fazla Disney kahramanının sahne alacağı gösteri için Antalya Akvaryumun yanındaki alana bin 100 kişilik dev çadır kuruldu. Dev bir sahnenin de yer alacağı çadırın yapımı tamamlanma aşamasına geldi.
     İstanbul Çocuk Tiyatrosu Pazarlama ve Satış Direktörü Selen Tamer Lakay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gösterinin Disneyin en çok izlenen ve beğenilen canlı sahne şovlarından olduğunu söyledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Antalyalılarla buluşacaklarını anlatan Lakay, eylül ayı sonuna kadar Antalyada kalacaklarını ifade etti.
     Antalyalılara yönelik Türkçe, turistlere yönelik de İngilizce ve Rusça gösteriler yapacaklarını kaydeden Lakay, "Burada olduğumuz süre sonunda 150 bin kişinin gösteriyi izleyeceğini tahmin ediyoruz. Gösteri, dünyada ilk kez bir çadırda düzenlenecek. Normalde Disneyin bu konuda katı kuralları var. Standartlarından ödün vermiyorlar ancak biz çadır projesini çok detaylı ve güzel yaptık. Disney yetkililerinden izin aldık. Gösteri ayrıca dünyada ilk defa aynı yerde 3 farklı dilde yapılacak. Disney, Antalyada ilkleri yaşayacak" dedi.
     Antalyaya gelen turistlere alternatif bir destinasyon oluşturmak istediklerini dile getiren Lakay, amaçlarının kente gelen turistleri otellerinden çıkartıp Disney kahramanlarıyla buluşturmak olduğuna dikkati çekti.
     Lakay, gösteride Disney kahramanlarının Beyonce, Black Eyed Peas, Baha Men gibi yabancı sanatçıların yanı sıra bir Sezen Aksu klasiği olan Kenan Doğulunun seslendirdiği "Çakkıdı" parçasıyla da dans edeceklerini kaydetti.
    
     -Gösteri-
    
     Çocuk ve ailelere yönelik müzikal gösteride Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald ve Goofy konser veriyor. Disney kahramanları hip hop, swing, pop, reggae, rock, country ve pek çok tarzdan esinlenen müziklerle eğleniyor. Gösteride Prenses Ariel, Sebastian, Ursula, Prenses Jasmine, Aladdin, Cin, Woody, Buzz Lightyear ve Jessienin de aralarında bulunduğu 25den fazla Disney karakteri rol alıyor.
     Disneyin hikayelerinin anlatıldığı, çocukların yardımlaşma ve paylaşma duygusunun, üretkenliğinin gelişmesine yardımcı temalar bulunan gösteri, olumlu mesajları ve müzikal yanıyla çocuklara farklı bir bakış açısı sunuyor.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Disneyin gösterisi ilk defa çadırda ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER