Diyarbakırda dolandırıldıklarını öne

Diyarbakırda dolandırıldıklarını öne süren bir grup basın açıklaması yaptı


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakırda dolandırıldıklarını öne süren bir grup basın açıklaması yaptı.
     Et-Balık Kurumu Diyarbakır Et Kombinası Müdürlüğü önünde toplanan grup adına konuşan Ömer Kaymaz, bir süre önce Et-Balık Kurumu Diyarbakır Et Kombinası Müdürlüğünde görev yapan M.Knın kurum adına 87 aileden 45 günde yüzde 8 kar vaadiyle 10 milyon lirayı aşkın para topladıktan sonra ortadan kaybolduğunu belirterek, bu kişiye parayı teslim ettikleri zaman karşılığında kendilerine kuruma ait makbuzların verildiğini savundu.
     Bu gelişmelerden Et-Balık Kurumu Diyarbakır Et Kombinası Müdürlüğü yetkilileri ile tüm çalışanlarının bilgisi olduğunu ve şikayetlerinin ardından M.Knın tutuklandığını ifade eden Kaymaz, şöyle konuştu:
     Bizlerden toplanan paranın daha sonra bir şirkete aktarıldığını öğrendik. Mağduriyetimizi Cumhurbaşkanlığı ile Başbakanlık olmak üzere tüm kuruluşlara ileteceğiz. Büyüklerimizden olayın Et-Balık Kurumu Genel Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı dışında tarafsız bir kurul tarafından detaylı bir şekilde incelenmesini istiyoruz. Biz devlet kurumuna güvenerek paralarımızı teslim ettik. Kurum yöneticilerinin bilgisi dahilinde bu işler yapıldı. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Diyarbakırda dolandırıldıklarını öne Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER