Diyarbakırdaki nevruz kutlamaları

Diyarbakırdaki nevruz kutlamaları -TBMM İnsan Haklarını İnceleme Terör Alt Komisyonu Başkanı Bostancı: İnsanlar, kimsenin burnunun kanamamasını diliyor. Buna katkı sağlayacak herkese saygı duyarız, toplumun hepsi saygı duyar


MALATYA (A.A) - TBMM İnsan Haklarını İnceleme Terör Alt Komisyonu Başkanı, AK Parti Amasya Milletvekili Naci Bostancı, Diyarbakırdaki nevruz kutlamalarına ilişkin, İnsanlar, kimsenin burnunun kanamamasını diliyor. Buna katkı sağlayacak herkese saygı duyarız, toplumun hepsi saygı duyar dedi.
     Bostancı, İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesince düzenlenen Siyaset ve Medya konulu konferansa katılmak üzere geldiği Malatyada, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.
     Diyarbakırdaki nevruz kutlamalarına ilişkin görüşlerini dile getiren Bostancı, Türkiyenin bir süreç içinde bulunduğunu, bu sürecin hayırla neticelenmesi için herkesin dua ettiğini söyledi.
     Bostancı, şöyle devam etti:
     İnsanlar, kimsenin burnunun kanamamasını diliyor. Buna katkı sağlayacak herkese saygı duyarız, toplumun hepsi saygı duyar. Elbette silahın bırakılması, siyasetin meşru yollarıyla bu meselelerin konuşma sürecine girmesi, her şeyden önce Türkiyenin hayrınadır ama bütün problemlerin bittiği anlamına gelmez. Bundan sonraki dönemde o meşru kalıplar içerisinde, kimseye baskı yapmaksızın, kimsenin canını yakmaksızın ama rızaya dayalı bir anlayışla siyaset yapılacaktır. Bu, Türkiye için yeni bir dönemdir. Hayırlı olmasını temenni ediyorum.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Diyarbakırdaki nevruz kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER