Doğu Marmaradaki sanayi kuruluşları ödüllendirilecek

Doğu Marmaradaki sanayi kuruluşları ödüllendirilecek


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Sanayi Odası (KSO) tarafından Doğu Marmara Bölgesindeki başarılı sanayi kuruluşlarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonuna kayıtlar başladı.
     KSOdan yapılan yazılı açıklamada, Doğu Marmara Bölgesindeki başarılı sanayi kuruluşlarını ödüllendirmek amacıyla Kocaeli, Bolu, Düzce, Sakarya ve Yalova ticaret ve sanayi odaları koordinasyonu ile düzenlenen yarışmaya, büyük işletme ve KOBİ kategorisindeki tüm firmaların başvurabileceği belirtildi.
     Yarışmanın verimlilik, istihdam, yenilikçilik, markalaşma, finansal sonuçlar, dış ticaret, topluma katkı ile çevre, çalışanların geliştirilmesi ve bilinçlendirilmesi gibi değerlendirme kriterlerini içerdiği ifade edilen açıklamada, başvuruların 12 Kasım Pazartesi günü sona ereceği bildirildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen KSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, yarışmaya geçen yıl 100 firmanın katıldığını belirterek, bu yıl yapılacak başvurularla geçen seneki rakamı aşmayı hedeflediklerini dile getirdi.
     Zeytinoğlu, Doğu Marmarada bulunan 5 ildeki tüm firmaların katılmasının organizasyonun ve ödülün marka değerini daha da artıracağını ifade etti.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Doğu Marmaradaki sanayi kuruluşları ödüllendirilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER