Doğuş Marinacılık hedef büyüttü

Doğuş Marinacılık hedef büyüttü -D Marin Didim Müdürü Can Polat: Hedefimiz, Akdenizde marinacılıkta marka lideri olmak


AYDIN (A.A) - D Marin Didim Müdürü Can Polat, Doğuş Marinacılık olarak, sektörlerinde Akdenizde marka lideri olmayı hedeflediklerini bildirdi.
     Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada, Doğuş Marinacılık bünyesinde 2009 yılında açılan D Marin Didimin, bin 300 yat bağlama kapasitesi ile Egenin ve Türkiyenin en büyük marinası olduğunu belirtti.
     D Marin Didim olarak geçen yılı yüzde 60 doluluk oranı ile kapattıklarını kaydeden Polat, 2012 hedeflerinin ise yüzde 80 olduğunu söyledi.
    
     -Doğuş Yunanistanda da marina işletecek-
    
     Polat, Doğuş Marinacılık olarak Türkiyenin yanı sıra Hırvatistanda marinalarının bulunduğunu, yurtdışı yatırımlarını sürdüreceklerini dile getirerek, Yakın zamanda Yunanistanda sektöre giriş yapacağız. Hedefimiz, marina sektöründe Akdenizde marka lideri olmak dedi.
     Marinacılık sektörünün uzun vadede dünyanın yükselen trendi olduğunu ifade eden Can Polat, marinacılıkta marina içinde verilen hizmetlerle birlikte çevrede ki doğal ve tarihi güzelliklerinde etken olduğunu, bu noktada D Marin Didim olarak, Efes ve Milet antik kentleri, Apollon Tapınağı ve Bodrum ile İzmir Adnan Menderes Havalimanına yakın konumları ile önemli avantaja sahip olduklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Bahri Aşık / Suat Deniz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber Doğuş Marinacılık hedef büyüttü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER