DOHAYKOdan Büyükşehir Belediyesinde teşekkür

DOHAYKOdan Büyükşehir Belediyesinde teşekkür


ADANA (A.A) - Doğayı Hayvanları Koruma Derneği (DOHAYKO) Başkan Yardımcı Kubilay Umay ve dernek üyesi İrem Kazan, sokakta kalan hayvanlar için suluklar yaptıran Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Aldırmaza teşekkür etti.
     DOHAYKOdan yapılan açıklamaya göre, Atatürk Parkında yaptırılan bir suluk önünde hayvansever gençlerle basın açıklaması yapan Umay ve Kazan, Adana Büyükşehir Belediyesinin önemli bir hizmete imza attığını vurguladı.
     Adana Büyükşehir Belediyesince sahipsiz hayvanlar için yaptırılan suluklara DOHAYKO logosu da konduğunu belirten Kazan, şunları kaydetti:
     "Ağzı dili olmayan çaresiz, mağdur ve muhtaç hayvanlar için parklara sokaklara yerleştirilen suluklar bir insanlık, merhamet, vicdan ve uygarlık göstergesi olarak tüm yurda örnek olacak. Biz kuyudan ayakkabısıyla su çıkarıp susuz bir köpeğe veren kişiye cennetin müjdelendiğini bildiren yüce dinin mensubuyuz. Kutlu Doğum Haftasına girdiğimiz bu günlerde Peygamberimizin kuşu ölen bir çocuğa başsağlığına gittiğini düşünürsek bu sulukların bir kez daha ne kadar anlam ve önem taşıdığını anlarız. Belediye Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaza bu hayırlı hizmeti için şükran ve saygılarımızı sunuyoruz."
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber DOHAYKOdan Büyükşehir Belediyesinde teşekkür Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER