Dolandırıldığını iddia edip, kendini yakmaya kalkıştı

Dolandırıldığını iddia edip, kendini yakmaya kalkıştı -Konyada bir inşaat firması tarafından dolandırıldığını iddia eden kişi, hamile eşi ve 5 çocuğuyla geldiği iş yerinde üzerine benzin döküp kendini yakmak istedi (Fotoğraflı-


KONYA (A.A) - Konyada bir inşaat firması tarafından dolandırıldığını iddia eden kişi, üzerine benzin döküp kendini yakmaya kalkıştı.
     İddiaya göre Fikret Ö. (39), kooperatif sistemiyle ev yapan bir inşaat firmasına 60 bin lira verdi. 1 yıl geçmesine rağmen evini alamayan Fikret Ö, parasının iade edilmesini veya tapunun verilmesini istedi.
     Dolandırıldığını düşünen Fikret Ö, 3 gün önce 5 çocuğu ve hamile eşi Nurgül Ö. ile inşaat firmasının bulunduğu Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesindeki iş merkezine geldi. Burada 3 gece yatan Fikret Ö, sürekli oyalandığını belirtip üzerine benzin döktü ve kendini yakacağını söyledi.
     İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Fikret Öyü uzun uğraşlar sonunda ikna edebildi.
     Parası karşılığında inşaat firmasından senet aldığı öğrenilen Fikret Ö, eşi Nurgul Ö. ve 5 çocuğu, sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından Şehit Topel Polis Merkezine götürüldü.
    
     Muhabir: Ahmet Akbıyık / İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Dolandırıldığını iddia edip, kendini yakmaya kalkıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER