DSP Genel Başkanı Türker:

DSP Genel Başkanı Türker: "DSP için yeni arayış, DSP çatısı altındadır. Biz her ilde ve her ilçede kendi adaylarımızı ortaya çıkaracağız, seçimlere gireceğiz"


DENİZLİ (A.A) - DSP Genel Başkanı Masum Türker, "DSP için yeni arayış, DSP çatısı altındadır. Biz her ilde ve her ilçede kendi adaylarımızı ortaya çıkaracağız, seçimlere gireceğiz" dedi.
     Türker, partisinin Denizli İl Kongresinde yaptığı konuşmada, bugün DSPnin yeniden doğuşunu kutladıklarını belirtti.
     Vatan sevgisinden yola çıktıklarını, tıpkı partinin kurulduğu gün gibi partiyi ayağa kaldırmaya başladıklarını dile getiren Türker, Türkiyenin şu anda DSPye çok ihtiyacı olduğunu ifade etti.
     Türker, "Çünkü Türkiye gelecek açısından, geleceğin yönetimi açısından çok zor günler yaşıyor, iyi yönetilmiyor. Haberler bile farklı yayılıyor" diye konuştu.
     Reyhanlıda olayların ajanların işi olduğunu savunan Türker, şunları kaydetti:
     "Hem de batı ajanlarının işidir. Bu olay neden oldu- Başbakan iki gün önce bir ABD televizyonuna açıklama yapmış Biz karadan ABDyi destekleyeceğiz diye. Ben hemen bir açıklama yaptım TBMMden izin almadan nasıl bir savaş kararı alabilirsin- dedik. Bu haber servise konulmadan edilmeden Başbakanlık, Başbakan böyle bir açıklama yapmamıştır açıklamasını yaptı.
     Başbakan tarafından bu karar geri alınınca iki gün sonra orada cirit atan ajanlar, iki arabanın bombalanmasını sağladılar. Eğer tek tabanca olursan, muhalefetin sesini kısarsan, medyayı karartırsan işte başına böyle gelir"
     Türkiyede özgür basının olmadığını, medyanın sesinin her geçen gün karartıldığını öne süren Türker, "Bir alacak davasını bahane ederek bu sefer Show TVye, Sky TVye de el koydular" dedi.
     Önümüzdeki yerel seçimler için yeni arayışların, yeni birleşmelerin dillendiğini de vurgulayan Türker, "DSP için yeni arayış, DSP çatısı altındadır. Biz her ilde ve her ilçede kendi adaylarımızı ortaya çıkaracağız, seçimlere gireceğiz" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber DSP Genel Başkanı Türker: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER